Elektronik Kütüphanecilik Semineri: Bir Değerlendirme

Tonta, Yaşar and Küçük, Mehmet Emin Elektronik Kütüphanecilik Semineri: Bir Değerlendirme. Bilgi Dünyası, 2000, vol. 1, n. 2, pp. 354-375. [Journal article (Paginated)]

[img] HTML
tonta-kucuk2.htm

Download (58kB)
[img]
Preview
PDF
Elektronik_Kütüphanecilik_Semineri.pdf

Download (261kB) | Preview

English abstract

This paper evaluates the seminar on electronic librarianship organized by the Department of Librarianship of Hacettepe University from September 4-8, 2000. A total of 29 librarians coming from public, private and industry libraries participated in 17 sessions and 11 practica on various aspects of electronic librarianship. Majority of participants (81%) graded the seminar as "very good". This paper provides descriptive data about the questionnaire that was filled out by the participants after the seminar.

Turkish abstract

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik Bölümü tarafından 4-8 Eylül 2000 tarihlerinde Beytepe’de (Ankara) "Elektronik Kütüphanecilik" konulu bir seminer düzenlenmiştir. Bu seminere çeşitli üniversite, kamu, özel ve askeri kuruluş kütüphanelerinden ve bilgi merkezlerinden toplam 29 kişi katılmıştır. Seminerde elektronik kütüphanecilikle ilgili çeşitli konularda her birisi 50 dakika süren 17 oturum ve 11 uygulama gerçekleştirilmiştir. Seminere katılanlara hem her oturumla ilgili hem de genel olarak seminerin tamamıyla ilgili anketler uygulanmıştır. Katılımcıların büyük bir çoğunluğu (%81) semineri "çok iyi" bulmuşlardır. Bu makalede, adanmış bir takımın uyumlu ve özverili çalışmaları sonucu gerçekleştirilen söz konusu seminerde edinilen deneyimler özetlenmekte ve katılımcılara uygulanan anket sonuçları değerlendirilmektedir.

Item type: Journal article (Paginated)
Keywords: Elektronik kütüphanecilik, eğitim; electronic librarianship, education and training
Subjects: G. Industry, profession and education. > GH. Education.
G. Industry, profession and education. > GI. Training.
Depositing user: prof. yasar tonta
Date deposited: 01 May 2007
Last modified: 02 Oct 2014 12:07
URI: http://hdl.handle.net/10760/9450

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item