El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, avui

Espinàs, Eulàlia and Comalat, Maite El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, avui. Ítem : revista de biblioteconomia i documentació, 2007, n. 47, pp. 5-15. [Journal article (Paginated)]

[img]
Preview
PDF
102948-182971-1-PB.pdf

Download (107kB) | Preview

English abstract

A brief review of some of the events in recent years have marked the evolution of COBDC (Catalan Association of Librarians): organizational change professional of associations, changes in qualifications, recognition in the public and private sector assessment and the emergence of new professions. It also analyzes the expectations and demands of professionals based on the results of two initiatives carried out by the COBDC and have provided this information and get to know first hand the challenges that are presented for the immediate future.

Catalan abstract

Es fa un breu repàs d’alguns dels esdeveniments que en els darrers anys han marcat l’evolució del COBDC: el canvi organitzatiu de les associacions professionals, els canvis en les titulacions, el reconeixement en la funció pública i la valoració en el sector privat i l’aparició de noves professions. Així mateix es fa una anàlisi de les expectatives i demandes dels professionals en base als resultats de dues iniciatives que s’han dut a terme des del Col·legi i que han permès obtenir aquesta informació de primera mà i conèixer així quins són els reptes que es presenten per al futur més immediat.

Item type: Journal article (Paginated)
Keywords: Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya; associacionisme; associacionism; librarians
Subjects: G. Industry, profession and education.
Depositing user: Marga Cortadella
Date deposited: 28 Nov 2012
Last modified: 02 Oct 2014 12:24
URI: http://hdl.handle.net/10760/18045

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item