Treball Final de Grau en Informació i Documentació a la UOC. Oportunitats per a la millor inserció laboral

López-Borrull, Alexandre and Cobarsí-Morales, Josep Treball Final de Grau en Informació i Documentació a la UOC. Oportunitats per a la millor inserció laboral., 2012 . In Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), Barcelona, 4-6 July 2012. [Conference paper]

[img]
Preview
Text
CIDUI2012.pdf

Download (420kB) | Preview

English abstract

Dissertation as a final project, in the Information and Documentation Degree, can be, with different innovations, an opportunity for students to improve their capabilities in order to come into the labour market, considering the beginning of their online reputation management. Different strategies, combining presence in repositories and social networks are presented, as well as the design and first experiences in Dissertation in the Information and Documentation Degree in UOC.

Catalan abstract

El Treball Final de Grau, com a punt final de l’itinerari acadèmic dels Graus definits formalment com a generalistes, pot esdevenir, amb les innovacions i concrecions que es presenten, una oportunitat per a un estudiant d’estar més capacitat per a poder inserir-se en un competitiu mercat laboral, així com l’inici de la gestió de la seva reputació en línia, incloent la presència en repositoris i xarxes socials. Mitjançant la selecció i anàlisi de les competències, es presenta el disseny i les primeres experiències del TFG en el Grau d’Informació i Documentació de la UOC.

Item type: Conference paper
Keywords: DISSERTATION, TRAINEESHIP, OCCUPATIONAL INTEGRATION
Subjects: G. Industry, profession and education. > GH. Education.
Depositing user: Dr Alexandre López-Borrull
Date deposited: 10 Mar 2013 08:52
Last modified: 02 Oct 2014 12:25
URI: http://hdl.handle.net/10760/18749

References

ANECA (2004). Título de grado en Información y Documentación. Madrid: ANECA, 2004.

http://www.aneca.es/activin/docs/libroblanco_jun05_documentacion.pdf. [Consulta:30/08/2010]

Cobarsí Morales, J.; et al (2008). “Mercat laboral: competències professionals i noves titulacions relacionades amb la informació i la documentació”. Dins: 11es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació. http://www.cobdc.org/jornades/11JCD/actes11jcid/comunicacions/pag_31.pdf

Lawson, Judy; Kroll, Joana; Kowatch, Kelly (2010). The New Information Professional. Your Guide to Careers in the Digital Age. New York: Neal-Schumann.

Leiva-Aguilera, Javier (2012). Gestión de la reputación online. Colección El profesional de la información, n. 7. Editorial UOC, Barcelona.

López-Borrull, A.; Cobarsí, J.; Ortoll, E.; Sanz, S.(2011) “Reflexiones de Disciplina. Menciones de Grado como estrategia de expansión de la Información y la Documentación” [Comunicació].

Presentada en las XII Jornadas Españolas de Información y Documentación. Málaga, 25-27 maig 2011.

López-Borrull,A.; Ortoll Espinet, E.; Garcia Alsina, M.; Corbasí Morales, J. (2010). “Intel!ligència competitiva com a eina d’adaptació de les universitats i de la informació i la documentació a l’EEES i al nou mercat laboral” Item 53, juliol-desembre, p. 30-41.

Myburgh, Sue (2005). The new information professional: how to thrive in the information age doing what you love. Oxford: Chandos Publishing.


Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item